10 грудня о 19:00 платформа biggggidea запрошує долучатись до онлайн зустрічі з обговорення збалансованої командної роботи в умовах спричинених пандемією.

Дата
Мiсце проведення
Online

10 грудня о 19:00 платформа biggggidea запрошує долучатись до онлайн зустрічі з обговорення збалансованої командної роботи в умовах спричинених пандемією.

На зустрічі CEO, HR specialist, Senior PM і Team coach разом поміркують над тим, як команда може діяти, щоб збалансувати одночасну роботу над результатами й стосунками в команді, адвокацією власних ідей та інтересом до точки зору інших в коротко- та довгостроковій перспективі. Обговоримо популярні твердження, що збалансовані команди мають ширший доступ до емпатії, міцний зв’язок зі своїми життєдайними силами та працюють ефективніше, та іншу точку зору що це занадто складно реалізувати в управлінні.

Для перегляду та участі в зустрічі достатньо зареєструватись, 9 щоб отримати нагадування про Facebook-трансляцію.

Реєстрація

Мандрівка відбудеться в рамках серії подій клубу бізнес-участі Go BiGGGA! @Go BiGGGA! club for talents relations 10.12

Програма:
  • Вітальне слово лідерки Garage Gang NGO, Соловей Ірини
  • Дискусія із запрошеними учасниками клубу на тему «Збалансовані команди та як їх зростити»
  • Результати онлайн-інтерактиву з учасниками онлайн-трансляції зустрічі

Формат клубної зустрічі: онлайн-трансляція в Facebook, Youtube та Linkedin буде проводитися з локації Promodo Hub (Харків). В процесі дискусії учасники, які долучились онлайн-трансляції, можуть ставити запитання учасникам дискусії, а також взяти участь в інтерактивах з символічними подарунками.

Дисклеймер
Garage Gang проводить клубну подію за підтримки партнерів як переможець конкурсу «Інновації в залученні місцевих ресурсів», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.