Kids2IT: Екскурсія для школярів в Promodo Hub та Unit.City🔥

IT Cluster Kharkiv IT Cluster

Kids2IT: Екскурсія для школярів в Promodo Hub та Unit.City

В проєкті Kids2IT Харківський ІТ Кластер проводить не тільки ігри для школярів, а ще й круті екскурсії у компанії та академії, аби занурити майбутніх фахівців у справжній ІТ-світ!

28 вересня команда Kharkiv IT Cluster провела екскурсію для учнів 9-10 класів люботинської спеціалізованої художньої школи-інтернат «ДивоСвіт»

У Promodo.Hub діти познайомились з представниками компанії та дізнались про їх основний напрямок — інтернет-маркетинг. Діти були у захваті від екскурсії, активно брали участь в загальних обговореннях та з зацікавленням слухали менеджера Promodo Hub.

Vse-na-FB-414x233 Kids2IT: Екскурсія для школярів в Promodo Hub та Unit.City🔥

Kharkiv IT Cluster не зупинились на одній екскурсії для учасників Kids2IT в компанії, і одразу провели ще одну захоплюючу зустріч в інноваційному парку Unit.Kharkiv. Unit.Kharkiv – це місце для роботи та навчання студентів, фрілансерів та IT-фахівців, в якому знаходяться декілька IT-компаній та простір для фрілансерів.

Ці дві захоплюючі екскурсії дали можливість школярам дізнатися нове у сфері освіти і роботи в ІТ, познайомитись з представниками IT-індустрії та показала можливості для розвитку в місті Харкові.

Харківський ІТ Кластер радий, що школярі із захватом беруть участь в екскурсіях до ІТ-компаній. Сподіваємось, що це надихне їх навчання на технічних спеціальностях, аби успішно розвиватись в ІТ-індустрії нашої країни, а саме Харківського регіону!

Про що проєкт Kids2IT

Kharkiv IT Cluster реалізує проєкт Kids2IT для молоді Харкова та Харківської області.

Ми розповідаємо школярам про професії, які представлені в IТ-світі. А також змінюємо стереотип «айтішник — це тільки програміст». Наш проєкт дозволяє дітям обирати відповідний їм вектор професійного розвитку.

Також ми проводимо профорієнтаційні ігри для дітей, ознайомитись можна за посиланням.

Хочете стати ментором та провести гру разом з Kharkiv IT Cluster?

Приєднуйтесь за посиланням!

Коментарі