Kharkiv IT Cluster зібрав PR-community

IT Cluster Kharkiv IT Cluster

12 лютого Харківський IT Cluster зібрав PR- менеджерів, маркетологів та спеціалістів з employer brand і комунікацій компаній-учасників Kharkiv IT Cluster. Півтори години пролетіли непомітно за цікавими обговореннями питань та складностей комунікацій в ІТ-сфері.

Нам було приємно побачити співробітників з комунікацій від компаній Beetroot, CodeIT і JustCoded. Заглянули до нас і Nix, GlobalLogic, SoftServe і SPEZVUZAUTOMATIKA, Telesens, WEB4PRO, X1 Group, INSART  і Verna. Для тих, хто дуже хотів потрапити на наше ком’юніті, проте не зміг географічно, – ми провели онлайн-трансляцію.

Як пройшла перша зустріч

Спочатку Ольга Шаповал, директор Кластера, розповіла про PR-ком’юніті, його призначенні, цілях та планах. Потім учасники познайомились, представили свої компанії. Ми обговорили, з якими складнощами стикаються наші спеціалісти з комунікацій, що хотілось би додати або покращити, ділились думками.

IMG_0593-e1581928664609 Kharkiv IT Cluster зібрав PR-community

Обговорили портрет цільової аудиторії, перспективні локації для ІТ-бізнесу – у кожної компанії була своя думка на цей рахунок, проте були й спільні погляди. Олена Бєляєва, PR&Communications Харківського IT Cluster, провела тести і опитування з каналів комунікацій: таким чином ми виявили, які соціальні мережі і ресурси наші мембери використовують частіше, а які навіть не помічають.

В кінці ми обговорили теми для наступних зустрічей ком’юніті – Event-marketing як важливий інструмент комунікації, бази комунікаторів, SERM-marketing та багато іншого. Тепер ми будемо збирати представників PR і маркетингу на наші регулярні зустрічі один раз на два місяця.

Ще не були на нашому PR-ком’юніті? Приєднуйтесь!

Коментарі